Семейна кошница

 

 

 


В стремежа си да Ви доставяме чиста и жива храна, още през 2015 г. нашата ферма създаде т.нар. "Семейна кошница", представляваща микс от био сезонни плодове и зеленчуци грижливо отгледани, старателно събрани, опаковани и доставени директно от нас. Съдържанието й зависи от това, какви готови за бране продукти имаме като всяка седмица може да видите съдържанието и по-долу. Снимките на семейните кошници в уебсайта са с илюстративна цел. 

Когато избирате Семейна кошница, Вие сте пряко съпричастни към 3-то ниво Споделена отговорност. Това улеснява фермера да реализира максимално количество сезонни и налични продукти без да похабява продукцията. С избор на Семейна кошница, Вие пестите между 5 и 10 % от стойността на продуктите. А с избора на абонамент допълнително още 10%.

Когато избирате абонамент и доставка до пункт, Вие сте максимално съпричастни към усилията на фермера и споделяте риска и ползите от фермерството, защото абонаментът позволява на фермера да планира производството в максимална степен, а доставката до пункт помага да се пести време за добри фермерски практики. Така накратко, ще бъдете част от фермерските методи, от усилията на фермера, от връзката с природата – т.е. ще бъдете част от решението, а не част от проблема.

Може да изберете между следните абонаменти на Семейна кошница:

►10 броя голяма кошница - на стойност 330 лв., които можете да поръчате и консумирате за период от 6 месеца

►20 броя голяма кошница - на стойност 700 лв., които можете да поръчате и консумирате за период от 12 месеца и получавате още 2 броя голяма кошница

При условие, че отсъствате или не желаете да получите кошницата си в определена седмица за доставка, е необходимо да ни уведомите на versol_eood@abv.bg

Продуктите в семейните кошници се променят ежеседмично в зависимост от сезонността на  отглежданите култури. 


 

 

 

Показване на 2 резултата

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: