Участия и медии

 

Обучение dm България

През месец август Био ферма „Версол“ посрещна част от екипа на dm България. В рамките на 4 дни споделихме опита си в областта на биологичното и биодинамичното земеделие 

Виж повече

 

 

 

Нова Телевизия, предаването „На Кафе“

na kafeЕкипа на „На Кафе“ гостува на Ферма „Версол“. Разходихме се из част от фермата, поговорихме за биодинамично земеделие, алелопатията, разкрихме всичките си тайни, показахме и по-интересните ни култури, насажденията ни от годжи бери и физалис, надникнахме в оранжерията. Благодарим на цялия екип, надяваме се да е било полезно и интересно предаване.

Цялото предаване можете да видите тук

 

Нова Телевизия, Централна емисия Новини

Nova TV

Репортаж на Живко Константинов и Кирил Тасев в централната емисия Новини на Нова ТВ за Био Ферма „Версол“, екзотичните култури, които отглеждаме и по – конкретно годжи бери и физалис, за биодинамичното земеделие и други интересни факти за фермата.

Вижте целия репортаж: Тук

 

Статия списание „ОСЕМ“, Слънцето, момче!

_DSC4798

Един пълен разказ за Био Ферма Версол, за екзотичните плодове, които отглеждаме: годжи берифизалис, басела, амарант и други, за Семейните градинибиодинамичното земеделие и ….

Виж повече

 

 

БНТ 2, „Вот на потребителя“, тема „Пластмасов или стъклен амбалаж“

Био Ферма Версол, БНТ 2, Вот на Потребителя

Собственика на Био ферма Версол, Миро, беше поканен за участие в предаването “Вот на потребителя”, БНТ 2, на тема “Пластмасов или стъклен амбалаж”.

Виж цялото предаване

 

 

 

Computer Space 2014,  I-во място, категория „Уеб дизайн – развлечение и хоби“ 

Виж повече

versol2